Gym – Fit50+

Iedere woensdagmiddag is er een gym 50+ (sport en spel) groep in het MFC vanaf 13.30 tot 14.30.

We beginnen deze les meestal met een opwarmronde voor alle spieren op een lekker muziekje.
Daarna starten we met een (bal)spel. Voorbeelden zijn korfbal, hockey, volleybal of een andere spelvorm. Er staat elke week iets anders op het programma.
Natuurlijk worden de spierversterkende oefeningen voor buik, benen en rug ook hier niet vergeten.
We sluiten de les altijd af met ontspannende spieroefeningen zodat iedereen weer relaxt naar huis kan gaan.

Het wekelijkse contact met elkaar, de gezelligheid en de sportiviteit maakt deze leden enthousiast en zijn daardoor vaak al jaren lid van onze vereniging.

Nieuwe leden zijn natuurlijk van harte welkom.  Je mag altijd binnenlopen om een les mee te kijken of mee te doen.
Enne.. ook heren zijn van harte welkom!!